2019-01-31

Recensie van ouders betreft coachingstraject

Ik kreeg gisteravond zowaar, ongevraagd, onderstaand berichtje voor op mijn website omdat ouders zo ontzettend tevreden over mij zijn! Nou, wat een cadeautje, zo’n opmerking en natuurlijk wat ik elke week zie groeien bij hun dappere zoon.

Van een moeder:
“Wij zijn ontzettend tevreden over het coachingstraject wat onze zoon bij Petra volgt.
Het doel is om hem beter in zijn vel te laten zitten en dit is zeker al voor een groot deel gelukt. Faalangst is ontstaan in de loop der tijd. Hier wordt ook nog aan gewerkt, maar ook dit gaat de goede kant op.

Petra is een ontzetttend realististische en kundige coach die heel goed ziet hoe een kind in elkaar steekt en wat een kind nodig heeft om beter te kunnen functioneren ( en voor zichzelf op te komen) in deze veelvragende en soms onrechtvaardige maatschappij. Ze heeft erg veel geduld en neemt heel veel tijd voor haar coachee. Ze is heel oprecht en open. Je kunt bij haar altijd terecht met vragen en opmerkingen. 
Petra voert op een speelse manier ( dmv sportief, creatief bezig zijn) gesprekken en doet ontspanningsoefeningen. Hierdoor komt er veel los bij een kind en hierop kan ze dan inspelen en tips geven. Het zelfvertrouwen bij onze zoon is hierdoor ook al een stuk gegroeid. Een kind voelt zich gelijk heel serieus genomen bij Petra, dit straalt ze uit
(vertrouwen). 

Wij bevelen Petra dus zeker aan!”

Petra - 20:07:15 | Een opmerking toevoegen