Online Sessies


Zoals je misschien hebt gelezen bij het stukje 'over mij' richt ik mij op het vergroten van de weerbaarheid. Hierbij zet ik Rots en Water trainingen in, creatieve coaching en de Innerlijke Reis. In het dagelijkse leven bied ik dit binnen basisscholen aan. Na ervaringen op te hebben gedaan met volwassenen, wil ik ook volwassenen de kans bieden om bij mij aan te kloppen met vragen en problemen. En niet alleen bij mij in de buurt, maar door heel Nederland. Mijn droom is om niet alleen maar kinderen in mijn dorp en omstreken te mogen helpen. Ik weet dat wat ik aanbied ook daadwerkelijk helpt. Het helpt jou om sterker in je schoenen te staan, jouw eigen pad te bewandelen, grenzen aan te geven, het helpt jou emoties aan te pakken die je leven momenteel bepalen. Ik weet hoe naar dat is. Ik wil dus nu kinderen, pubers en volwassenen die op zoek zijn naar hulp, maar het lastig of spannend vinden om de eerste stap te zetten, online hulp bieden. Nu weet ik ook dat er mensen zijn die misschien niet altijd even gemakkelijk de deur uit kunnen komen, te ver bij mijn praktijk vandaan wonen, mensen die tegenwoordig alles graag online doen, maar die wel aanvoelen via mijn website dat mijn aanpak bij hen past. Voor die mensen ben ik ook online gestart met het aanbieden van sessies en trainingen. Gewoon bij jou in je (woon)kamer.

Wat bied ik online aan?

Rots en Water training. Waarbij wordt gewerkt aan competenties als: sterk staan, eigen beslissingen durven nemen, omgaan met druk en pestgedrag, een stukje zelfverdediging, focus en zelfvertrouwen. 
Creatieve coaching. Hiermee pakken we emoties aan die opgeslagen zijn in het lichaam en die tot dan ervoor hebben gezorgd dat je niet vrij kon functioneren. Mensen kunnen in hun ontwikkeling belemmerd worden door gevoelens die in de weg zitten, emoties die weggestopt zijn of niet verwerkt zijn. Deze pakken we met creatieve coaching aan. Ik zorg er (weer) voor dat mensen kunnen genieten, blij door het leven gaan en stralen. Je zult duidelijk het verschil merken. 

Innerlijke ReizenHierbij wordt er een mooie en bijzondere reis gemaakt: met de ogen dicht, een visualisatie doen. Mensen en zeker kinderen ervaren dit als heel leuk, worden er vrolijk en gelukkig van en gaan daarbij op onderzoek uit waar er emoties opgeslagen liggen in hun lichaam die hen belemmeren in hun ontwikkeling.

Waarom online??

Online sessies hebben voor vele mensen ontzettend veel voordelen:

  1. De sessies volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
  2. Je hebt geen reistijden, files, je hoeft er de deur niet voor uit.
  3. Er is een bepaalde afstand tussen jou en mij, die door sommige mensen als prettig ervaren wordt.
  4. Je kunt nu door iemand geholpen worden die helemaal bij jou past, die in een heel andere provincie werkt.
  5. Buiten mij om, komt niemand ooit te weten dat je bij mij sessies hebt gevolgd. Niemand ziet je een praktijk binnen stappen, of een bepaald gebouw binnen lopen.
  6. Je zit niet vast aan kantoortijden.


Aanpak:

Zodra je kiest voor mij en online een sessie wilt plannen, gaan we eerst samen een tijd inplannen om elkaar wat te leren kennen via een intake. Zo hoor ik van jou wat jij van mij verwacht, waar je mee zit en kan ik bepalen wat ik precies met je wil gaan doen (Rots & Water, creatieve coaching, Innerlijke Reis of een combinatie van deze drie). 

Wanneer creatieve coaching een onderdeel van het plan is, stuur ik jou een pakket met alle benodigdheden op. Zodra je dit hebt ontvangen, kunnen we een online sessie gaan inplannen.


Zie voor de online prijzen het kopje tarieven/vergoedingen.


Als je nog vragen of onzekerheden hebt, stuur mij dan gerust een berichtje via mijn contactformulier.

E-mailen
Bellen